ÉLJ EGÉSZSÉGESEN
EGY BOLDOGABB ÉLET REMÉNYÉBEN

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLLEK!

Ha elhatároztad, hogy változtatni
szeretnél  az életmódodon, és egy sokkal energikusabb, mozgékonyabb és fájdalom mentes életformát szeretnél kialakítani magad részére, akkor jó helyen  jársz! 

Azért vagyok itt, hogy segítsek neked egy egészségesebb életmód  megvalósításában, és támogatást nyújtsak, hogy minél könnyebben elérhesd a célodat.

Fogj hozzá egy tudatosabb életforma kialakításához, és legyél sokkal vidámabb, lendületesebb és fiatalosabb. Élj olyan életet, amilyent megálmodtál  magadnak!


RÓLAM


Sok szeretettel üdvözöllek! Biró Ferencné Ildikó vagyok.

Mindig is az egészséges életmód híve voltam, és úgy érzem eddig is sokat tettem azért, hogy a családdal együtt, egészségesebb életmódot folytassunk. Anyaként jómagam is arra törekedtem, hogy a gyermekeim is olyan természetes , egészséges életmódba nőjenek bele, amely biztosítja számukra a hosszantartó egészséget. Sajnos van egy krónikus betegségem, ami miatt  jó pár éve sok időt kellett kórházban töltenem. Ez idő alatt teljesen legyengültem, ezért nagyon el voltam keseredve. Sokáig eltartott ez az állapot, mire kezdtem erőre kapni, és jobban érezni magam. Ekkor elhatároztam, hogy  minden tőlem telhetőt megteszek a felépülésem és a jobb egészségi állapotom érdekében, hogy minél hosszabb  ideig élvezhessem még, az élet napos oldalát! 

Az idáig vezető utam nem volt zökkenőmentes. Nagy kitartással, sok megpróbáltatáson mentem keresztül. Ma már az életmódomnak, és a rendszeres ellenőrző vizsgálatoknak köszönhetően elmondhatom, hogy a körülményekhez képest, az egészségi állapotom kielégítő.

Nagy érdeklődéssel és szívesen olvasok minden olyan könyvet, írást, cikket vagy bármit, amiből tudást meríthetek, az egészséges életmóddal kapcsolatban.  Ezáltal rengeteg ismeretre tettem szert, sokat tanultam, és jóval tájékozottabb lettem a témában. Bízok benne hogy az Egészséges Életmód bloggal segítségére tudok lenni mindazoknak, akik elhatározták hogy bármi ok miatt, szeretnének változtatni az életmódjukon. 

Mennyivel jobb érzés, amikor egészségünk teljében vagyunk, és teljes erőbedobással tehetjük a dolgunkat! Nincsenek egészségügyi problémáink, és nem az Orvoshoz járással kell eltölteni az időnket

Tudom, hogy minden ember más, és nincsenek egyforma élethelyzetek sem. De ha jobban odafigyelünk magunkra, és a gyermekeinket is az egészséges életmódra neveljük, akkor kialakul egy olyan életforma, melyet továbbra is követni tudunk, és ami egy életen keresztül egészségünket szolgálja.

Manapság oly felkapott lett azt hangoztatni, hogy "egészséges életmódot folytatok,,! Valójában előfordulhat, hogy az érintett személy életmódja mégsem annyira egészséges, ahogyan azt Ő gondolja.

Sokan hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy egészséges ételek fogyasztásával és némi testmozgás beiktatásával máris egészségesebb lett az életmódunk.

Ez azonban nem teljesen igaz, mert bár a sport és a táplálkozás tényleg nagyon fontos részét képezi az egészséges életmódnak, viszont ezek mellett van még néhány dolog, melyekre oda kell figyelni annak érdekében, hogy valóban elmondhassuk magunkról azt, hogy egészséges életmódot követünk.

Az lenne a legideálisabb, ha már a gyermekekkel is megtanítanánk, hogyan éljenek egészségesen. Megfelelő táplálkozással, jó levegőn való tartózkodással, elegendő mozgással, pihenéssel stb. kell biztosítani az egészséges fejlődésüket.

Soha nincs későn változtatni az életmódunkon! Az életmódbeli változtatás, nem csak arról szól, hogy pár kilótól szeretnénk "gyorsan,, megszabadulni. Ez a változás egy hosszabb folyamat eredménye, számos összetevőből áll, és nem megy egyik napról a másikra.

Szépen, lassan, lépésenként kell hogy berögződjenek, és az életünk részévé váljanak! 


  • Problémáid vannak az egészségeddel, szeretnél egészségesebb életmódot folytatni, ezért segítségre lenne szükséged, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?
  • Szeretnél sokkal  jobb közérzettel, kiegyensúlyozottabb és vidámabb életet kialakítani magad részére?
  • Vagy éppen szeretnél megszabadulni a súlyfeleslegtől, ami nagyban befolyásolhatja az egészségi állapotodat?


  • Te is úgy érzed hogy változtatnál  az életmódodon, mert szeretnéd sokkal jobban érezni magad?

  • Egészségügyi problémáid vannak, amit életmódváltással szeretnél megoldani, akkor ne késlekedj az elhatározással! 

  • Vedd a saját kezedbe az irányítást, és vágj bele egy egészségtudatosabb életforma kialakításába!

Csatlakozz a blogközösségünkhöz!

Az Egészséges-Életmód blog, kipróbált és működő ötletekkel, könnyen követhető útmutatókkal segít a hozzád hasonló lelkes és elkötelezett olvasóknak egy egészségesebb, energikusabb és boldogabb élet elérésében.

Imádom az egészséges életmóddal kapcsolatos tudományos alapokon fekvő, hasznos tudást. Ebben segítségemre lesz sok hazai szakértő is. 

Tarts velünk!

A célom, hogy segítsek neked, hogyan érheted el azt az életformát, ami jobb egészséget, nagyobb szabadságot, lendületet, és több örömet visz az életedbe! 
Tarts velem, megmutatom hogyan indulhatsz el te is ezen az úton!


 Ne késlekedj az elhatározással,
vedd a saját kezedbe az irányítást, és vágj bele egy egészségtudatosabb életforma kialakításába!
Azért vagyok itt, hogy segítsek neked ebben!

Hogyan hozd ki a legtöbbet az oldalamon eltöltött idődből?

Válaszd ki, hogy hol tartasz az egészséges életmódod felépítésében, és nézd meg a szintednek megfelelő leghasznosabb bejegyzéseim gyűjteményét!